Building
strong connections

Kandidaten

Een job die echt bij u past

Niet tevreden met uw huidige jobinvulling? Bent u op zoek naar een nieuwe? Wilt u de volgende stap zetten in uw carrière? Wilt u een job waar u zich verder kunt ontplooien? Een job waarbij u uw persoonlijke sterktes ten volle kunt benutten? Een functie waarbij u echt tot uw recht komt? U kiest welke job u het liefste zou doen en ID Recruitment helpt u die te vinden!

Wij zijn namelijk als enige wervings- en selectiekantoor in België expert in het plaatsen van de juiste profielen binnen Klasse 8 Bouwbedrijven. We zijn dan ook perfect op de hoogte van wat elke sector en elk specifiek project precies inhoudt.

Uiteraard beschikt u over de juiste capaciteiten, dat zien we al aan uw cv. Uit een verdere kennismaking en screening achterhalen we dan waar u precies naar op zoek bent. Enkel zo kunnen we inschatten binnen welk bouwbedrijf u het beste past.

Omdat de sector waarin wij actief zijn keer op keer uit knelpuntberoepen bestaat en we daarom over heel veel vacatures beschikken, bieden wij uitsluitend vaste jobs. Door ons uitgebreid netwerk kunnen wij u voorstellen aan bedrijven waar u zeker op uw plaats zit.

De perfecte connectie tussen u en uw werkgever

Wilt u een job met minder verantwoordelijkheden? Of bent u net op zoek naar een job waar u instaat voor een gans project, van begin tot einde? Vaak hangt de keuze voor een job echter niet enkel af van het takenpakket, maar ook van de bedrijfscultuur waarin iemand terechtkomt. Als u zich niet op uw plaats voelt, de sfeer niet goed zit, uw collega’s u niet liggen of u elke dag uren onderweg bent om op uw werk te geraken, dan zal u hoogstwaarschijnlijk niet lang in deze job vertoeven. En dat willen wij te allen tijde vermijden! Wij voelen aan wat u wilt en gaan dan op zoek naar de juiste plaats, dicht bij huis, waar u volledig uzelf kunt zijn.

Dankzij onze persoonlijke manier van werken kunnen wij u advies geven over uw ideale functie en de perfecte werkomgeving om u zo verder te helpen in uw succesvolle carrière. Wij doen er zoals u zult zien alles aan om volgens uw eisen en profiel de perfecte connectie te vinden tussen u en uw toekomstige werkgever.

Maak in alle discretie een afspraak met ID Recruitment en vind de job waar u uw kwaliteiten ten volle kunt benutten!