Building
strong connections

Werkgevers

Als enige specialist in België in Klasse 8 Bouwkunde hebben wij door de jaren heen niet enkel onze kennis aanzienlijk vergroot, maar hebben we ook een uitgebreid netwerk opgebouwd.

Hebt u als klasse 8 bouwonderneming een openstaande vacature? De juiste persoon op de juiste plaats nog niet tegengekomen? Dan steekt ID Recruitment graag een handje toe.

Wij vinden het eerst en vooral belangrijk om kennis te maken met u en uw bedrijf, en dan vooral met uw bedrijfscultuur. Wat zijn de waarden en normen op de werkvloer, hoe is de sfeer, wat vindt u zelf belangrijk en waar hechten uw medewerkers belang aan. Allemaal vragen waar we graag een antwoord op weten vooraleer we de geschikte medewerker kunnen vinden.

Met een combinatie van een diepgaande screening en ons ruime netwerk gaan wij op zoek naar de gepaste (wo)man for the job. Wij stellen u enkel potentiële medewerkers voor waarvan we zeker weten dat ze niet enkel voldoen aan uw vereisten, maar dat ze ook in uw bedrijf zullen passen. Onze kandidaten starten zo altijd met volle overtuiging en met een vast contract aan hun nieuwe job.

Uiteraard behandelen wij uw aanvraag naar nieuwe medewerkers met discretie. Enkel dankzij een uitgebreide kennis in het vakgebied en in uw bedrijf, en uiteraard met wederzijds vertrouwen kunnen wij u de perfecte kandidaat voor de job voorstellen.

Op zoek naar nieuwe medewerkers? Contacteer ID Recruitment en wij vinden de geschikte kandidaat!

Werkwijze

The ID Recruitment way of doing things

Wanneer een kandidaat bij ons binnenstapt, nemen wij eerst en vooral de tijd om hem persoonlijker te leren kennen. Wat is zijn huidige takenpakket, wat zijn de jobverwachtingen in de toekomst, wat verlangt hij van een bepaalde functie … Wij geloven niet in allerlei testen, maar gaan eerder af op zijn gedrag, motivatie en attitude om na te gaan bij welke functie en bedrijf hij het beste past. Uiteraard zijn opleiding en ervaring ook belangrijk, maar dat weten we al allemaal dankzij zijn cv. Wat voor ons doorslaggevend is, is de match tussen een kandidaat en een bedrijf. Als wij aanvoelen dat iemand uitstekend zou passen binnen de bedrijfscultuur van een bepaalde werkgever, dan stellen wij hem met veel plezier voor aan zijn potentiële toekomstige werkgever.

Het proza van ID Recruitment

Hoe doen we dat? We schetsen een profiel van elke kandidaat die bij ons langskomt. Op papier stellen wij hem kort voor: leeftijd, studies, wat triggerde zijn keuze voor de bouwsector, huidige werksituatie, loopbaantraject en een korte gedragsanalyse. Zoals u ziet, ID Recruitment heeft zo zijn eigen manier om kandidaten voor te stellen aan bedrijven.

Dankzij deze enorm persoonlijke aanpak, die geldt voor zowel kandidaten als bedrijven, is het contact met hen enorm hecht. Tot lang nadat we mensen aan een job helpen, houden we contact. Keer op keer krijgen we te horen dat ze het fantastisch doen in hun nieuwe functie. Tevreden medewerkers én werkgevers is waar we uiteraard naar streven.